Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarları’na yurtdışından ziyaretçi akını

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 12-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’na 544 firma ve firma temsilciliği katıldı. Uluslararası alım heyetleri kapsamında 100’ün üzerinde ülkeden 600’e yakın sektör profesyonelini bir araya getiren fuarlar toplamda 60.128 ziyaretçiyi ağırladı.

Bölgenin en büyük ve prestijli sektörel fuarlarının başında gelen Avrasya Pencere, Avrasya Kapı ve Avrasya Cam Fuarları; 12-16 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçileriyle buluştu.

23. kez kapılarını açan Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı; pencere üretim makineleri, pencere üretim teknolojileri, pencere profil, profil üretim makineleri, profil üretim teknolojileri, pencere mekanizmaları, pencere yan sanayi, cephe sistemleri, yalıtım malzemeleri, hammadde ve tamamlayıcı ürünler gibi birçok alanda faaliyet gösteren sektörün lider konumundaki karar vericilerini bir araya getirdi.

Pencere ve Kapı Sektörü Derneği (PÜKAD), Pencere Üreticileri Kalite Birliği Derneği (PÜKAB) ve Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş İnsanları Derneği (GALSİAD) destekleri ile gerçekleşen fuarları; 126 ülkeden 13.143’ü yurt dışı ve 46.985’i Türkiye’den olmak üzere toplam 60.128 kişi ziyaret etti.

Reed Tüyap Fuarcılık Genel Müdürü Ali Muharremoğlu, “Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarları’nı rekor bir katılım ile tamamladık. Sektöründe önde gelen katılımcı firmalarımız kapı, pencere ve cam alanındaki en son yenilikçi çözümleri ziyaretçiler ile buluşturdu. Ayrıca bu yıl Alüminyum ve Gölgelendirme özel bölümleriyle de tamamlayıcı konuların gördüğü ilgiden katılımcılarımız çok memnun kaldı. 126 ülkeden ağırladığımız profesyonel ziyaretçilerimiz fuarda önemli iş bağlantılarına imza attı.” sözlerini kullandı.

Avrasya Kapı 14. kez, Avrasya Cam 12. kez sektörü bir araya getirdi

Sektörün önde gelen iç mekan kapı ve kapı sistemleri, kilit, panel, pano, bölme sistem ve aksesuarları üreticileri ürün ve hizmetlerinin sergilendiği Avrasya Kapı Fuarı; 14. kez ziyaretçileriyle buluşurken, cam ürünleri ve uygulamaları, üretim-işleme teknolojileri ve makineleri ile tamamlayıcı ürün ve kimyasallarıyla fuar alanında yer alan Avrasya Cam Fuarı ise 12. kez sektör ziyaretçileriyle buluştu.

11 – 15 Kasım 2023’de görüşmek üzere…

Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarları, 11-15 Kasım 2023 tarihlerinde önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapmak üzere tekrar kapılarını açacak. Gelecek buluşmamızı şimdiden takviminize not edin.

TÜYAP Hakkında: Tüyap, Türkiye’nin ilk fuarcılık şirketi olarak 1979’da Bülent Ünal tarafından kuruldu. Türkiye’de fuarcılığın gelişiminin öncüsü olan Tüyap Fuarcılık Grubu kuruluşundan bugüne kadar yurt içinde 1.827, yurt dışında ise 39 ülkede 200 fuar gerçekleştirdi. Geride bıraktığı 42 yılda Tüyap, 127 ülkeden 337 bin 913 firmaya hizmet verdi ve düzenlediği fuarlarda 213 ülkeden 67 milyon 133 bin 226 ziyaretçiyi ağırladı.  Çin, Rusya ve Afrika’da ilk Türk ihraç ürünleri fuarlarını organize eden şirket, halen yılda ortalama 10 yurt dışı fuara Türk milli katılımı organize ediyor. Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşu olan Tüyap, profesyonel kadrosu ve 100’ü aşkın meslek örgütü ile uzun vadeli iş birlikleri yaparak, Türkiye’de sahip olduğu ve işlettiği 6 fuar merkezi ve 4 ülkede sahip olduğu uluslararası ofisi ile düzenli ihtisas fuarları gerçekleştiriyor. Yeni dönemde ‘ticaret için önce sağlık’ mottosuyla fuarlarını düzenleyen Tüyap, Türk Standartları Enstitüsü’nün COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı şartlarını yerine getirerek TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazanan ilk fuarcılık şirketi olmanın sorumluluğuyla, dijital olanaklarını da seferber ederek hibrit fuarlar düzenlemeyi sürdürüyor.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN